2020. július 30. 18:15 - PMBennett

Kéz a kézben

Téma: írj arról, amikor először fogtad meg valaki kezét!

Én is meglepődtem, hogy volt bátorságom elhívni a lányt. Nem vagyok egyébként beszari, de a csajozás még teljesen új nekem. Mit mondjak? Tizenhárom éves vagyok, és most gondoltam először rá, hogy jó lenne, ha végre lenne egy barátnőm, és Anna már régóta tetszik nekem.
Forrás: elle.es
Már jó ideje ismerem őt, de igazából akkor beszéltünk először, amikor bevallottam neki, hogy mit érzek, és elhívtam egy randira. Na jó, ez nem mondható nagy ismeretségnek, inkább csak figyeltem. Annyira aranyos és édes napsárga hajával, s amikor a barátnőivel beszélgetve elmosolyodik, megjelenik egy kis gödröcske a szája mellett. S azok a kék szemek, amikor néha összepillantunk... Elfog valamiféle bizsergés, amit nehéz megmagyarázni; de elindul a mellkasom közepétől és a tarkómon át felkúszik a fejem tétjééig. Ilyenkor amikor ránézek picit elpirul, és kis piros foltocskák jelennek meg az arcán. De szerintem nem csak ő, én is elvörösödök ilyenkor. Érzem, ahogy lángol a fülem.
Csodálatos módon igent mondott. Bátyám persze rögtön ellátott tanácsokkal, hisz a kis öcsi randizik. Ezt a lehetőséget ki kell aknáznia, hogy nagy és felelős nagy testvérnek látszódjon a szememben. Ellenben a tanácsaival nem állt szándékomban megfogni a melleit. Nem tudom, honnan vette ezeket, szerintem egy pornó filmből.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. július 30. 14:48 - PMBennett

A varázskönyv

Téma: varázskönyv

Előre megmondtam, hogy ez lesz a vége, de nem hallgattál rám. Sohasem tetted. Mindig is lenéztél, mondván, én sohasem érteném meg. Ó, hogy lehetsz ennyire önfejű és öntelt? S látod, mi lett a vége? Nem a semmiért tépték azt a varázskönyvet darabokra! Azért, mert túl veszélyes, ha egyetlen ember kezére korlátozódik ekkora hatalom.
forrás: Krónikák.hu
Már maga a lapok összegyűjtése sem volt veszélytelen, de hát ezt te is tudtad előre. Mégis akkor mit képzeltél? Te nevezed magad mesternek? Milyen jogon, ha a tanítványaid életét is képes vagy feláldozni az egyes oldalakért? Nem a semmiért dugták varázstárgyakba ezeket az oldalakat és zárták le feltörhetetlennek tűnő varázspecséttel. Gondolhattad volna, hogy visszaveri a mágiát. Ott kellett volna hagynod bennük! Ott kellett volna maradniuk örökre, a belsejükben, amíg világ a világ! De nem, végül is csak ki ügyeskedted. Irigylem azt a briliáns agyad, de a nagyravágyásod már elszomorít. És olyasmivel etetni a többieket, hogy ez a rend érdekeit szolgálja? Hogy naggyá válunk általa? Lehet, hogy ők megeszik ezt a maszlagot, de én nem. Túlontúl megszállottja lettél. És én nem hittem, hogy sikerül.
De a lehető legnagyobb ostobaság volt véreddel lepecsételni a varázskönyv borítóját. Azt gondoltad, hogy ezzel tied lehet a hatalom felette, hogy uralhatod? A könyv felett, amit a Pokol Tekercsének is hívnak, mert nem hoz mást csak szenvedést?

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása